Puijon Diabetesyhdistys ry

Puijon Diabetesyhdistys on Suomen Diabetesliiton jäsen. Yhdistyksen toiminnan tavoite on ehkäistä diabetesta, antaa tietoa diabeteksesta, sen hoidosta ja diabeetikon itsehoidosta liitännäissairauksien ehkäisemiseksi, mahdollistaa vertaisuus ja vertaistuki diabeetikoille ja heidän perheilleen.

Yhdistyksen toimisto on Kuopiossa, Kirkkkokatu 48. Toimisto on avoinna sopimuksen mukaan. Toimistolta saa terveyden edistämiseen ja diabeteksen hoitoon liittyvää materiaalia. Toimistolla ei ole terveydenhuollon ammattihenkilökuntaa vaan vertainen. Kuopiossa yhdistys toteuttaa viikottain vesivoimistelun ja kuntosalivuoron. Yhdistys järjestää Kuopiossa 5-6 yleisötapahtumaa vuodessa.

Yhdistyksellä on Perhekerho, joka on tarkoitettu diabeteslasten perheille. Kerho kokoontuu 5-6 kertaa vuodessa.
Yhdistyksellä on 3 alaosastoa; Siilinjärvi-Maaninka, Pielavesi ja Vehmersalmi. Kerhot toteuttavat vertaistapahtumia, liikuntatapahtumia ja yleisötilaisuuksia sekä erilaisia säännöllisiä liikuntaryhmiä.


Toimiala

Sairaus- ja potilasyhdistykset

Avainsanat

diabetes, tyyppi1, tyyppi2, terveyden edistäminen, diabeteslapsi, diabeteslapsiperhe, vertaisuus, vertaistuki, diabeteksen ehkäisy, Kuopio (paikallinen yhdistys)

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Kirkkokatu 48, 70100 Kuopio

Yhteystiedot

Sähköposti:
puijondiabetes@dnainternet.net
Puhelin: 040 773 7906

Lisätietoa verkossa

Kotisivuille

Yhdistyksen Facebook-sivuille
Puijon perhekerho Facebook-ryhmään

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Kuopio, Pielavesi, Siilinjärvi

Kirkkokatu 48, Kuopio, Suomi