Savon Eläinsuojelu ry

Savon Eläinsuojelu ry on Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton (SEY) pohjoissavolainen jäsenyhdistys. Yhdistyksen tehtävänä on edistää kaikkien eläinten hyvinvointia ja vastustaa eläinten huonoa kohtelua. Toiminnan lähtökohtana on jokaisen eläinyksilön arvostaminen.

Savon Eläinsuojelu ry:n keskeisin toimintamuoto on asennekasvatus. Yhdistys järjestää muun muassa kissojen leikkauskampanjoita ja ruokakeräyksiä sekä tukee paikallisten löytöeläinkotien toimintaa.

Valtakunnallisesti SEY pyrkii vaikuttamaan eläimiä koskevaan lainsäädäntöön ja päätöksentekoon kaikilla foorumeilla ja kannustamaan kansalaisia eläineettiseen kuluttamiseen ja toimintatapoihin. SEY tekee myös kansainvälistä yhteistyötä eläinten hyvinvoinnin puolesta.


Toimiala

Luonto-, ympäristö- ja eläinsuojeluyhdistykset

Teemat

ympäristö, luonto ja eläimet

Asiasanat

eläimet, eläinsuojelu, eläinten oikeudet, eläinoikeusjärjestö, eläinsuojelujärjestö, ympäristö, hyvinvointi, tuotantoeläimet, lemmikit, luonnonvaraiset eläimet, Kuopio (paikallinen yhdistys)

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Pohjois-Savo, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Kuopio
Sähköposti:
savo@sey.fi
Puhelin: 040 163 3660

Lisätietoa verkossa

Savon Eläinsuojelu ry kotisivut

Savon Eläinsuojelu ry Facebookissa
Savon Eläinsuojelu ry Instagramissa

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Iisalmi, Kiuruvesi, Kaavi, Kuopio, Keitele, Tuusniemi, Tervo, Pielavesi, Lapinlahti, Siilinjärvi, Suonenjoki, Sonkajärvi, Rautalampi, Rautavaara, Vesanto, Vieremä

Pohjois-Savo, Suomi