Suomen Kristillisdemokraattien (KD) Pohjois-Savon piiri ry.

Piiri muodostaa katto-organisaation, siihen kuuluvat puolueen paikallisosastot. Piirin alueella toimivat myös Naispiiri ja Nuorisopiiri. Piiri ohjaa ja johtaa Kristillisdemokraattien kunnallista ja valtiollista toimintaa sekä järjestötoimintaa järjestämällä kokouksia- ja neuvottelutilaisuuksia. Vastaa ehdokkaiden asettamisesta esim. maakuntavaaleihin ja eduskuntavaaleihin.

Tavoitteena on koota kristillisiä arvoja kannattavia kansalaisia yhteen ja yhteisten asioiden hoitamiseen.
Kannatamme kannustavaa perusturvaa.

Piirin puheenjohtaja Juhani Laurinkari, varapj. Teija Lipponen, toiminnanjohtaja Raija Iskanius, piirisihteeri Anne Tissari. Piirihallitukseen kuuluu 13 jäsentä puheenjohtajan lisäksi.

KD viettää 60 v. juhlaa toukokuussa


Toimiala

Harrasteyhdistykset, Ihmisoikeus- ja rauhanjärjestöt, Poliittiset yhdistykset, Uskontoon ja maailmankatsomukseen liittyvät yhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

demokratia ja ihmisoikeus, poliittinen toiminta

Asiasanat

kunta, kunnanvaltuusto, päätöksenteko, maakunta, politiikka, yhteiset asiat, kristillinen, lapsiperheet, nuoret, vastuu, inhimillisyys, suomi, Kuopio (paikallinen yhdistys)

Kohderyhmä

jäsenet, kaikille, kuntalaiset

Ikäryhmä

aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), vanhukset (80 v. - )

Osoitteet

  • Kuopio, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Kuopio
Sähköposti:

Lisätietoa verkossa

Kotisivut

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Iisalmi, Vieremä, Varkaus, Suonenjoki, Siilinjärvi, Rautavaara, Rautalampi, Pielavesi, Leppävirta, Lapinlahti, Kuopio, Kiuruvesi, Keitele, Kaavi

Kuopio, Suomi