Taito Itä-Suomi ry

Taito Shop Kuopio

Kestävästi Suomessa tuotetut tuotteet antavat sinulle mielihyvää ja visuaalisia elämyksiä.
Tuotteemme ovat ihania itselle – lumoavia lahjaksi.Tuotevalikoimamme koostuu käsityön helmistä, kodin sisustustuotteista, yksilöllisistä vaatteista ja asusteista, paikkakuntatuotteista, inspiroivista käsityömateriaaleista sekä tuliaisiksi sopivista herkuista.Tuotteemme ovat oivaltavia, hauskoja ja ajanhenkisiä esineitä arkeen ja juhlaan, kauniisti paketoituna. Haluamme olla mukana kannustamassa järkevään kulutukseen.
Myymälämme sijaitsee kaupungin keskustassa kuuluisan Kuopion torin laidalla.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm.Ebba Masalin opetustaulutuotteet, Kuopio-tuotteet, Lapuan Kankureiden huovat ja pyyhkeet, kuopiolaisten käsityöläisten tuotteita sekä elintarvikkeita Kuopion seudulta. Tee se itse tuotevalikoimaan kuuluvat Lana Grossa langat, Lankavan materiaalit, Tekstiiliteollisuuden lankoja, Roosa nauha langat ja erilaiset työvälineet. Järjestämme myös käsityökursseja ja voit tulla kutomaan kudonnan työpajaan.
Verkkokauppaamme www.taitoshop.fi on koottu myymäläketjun suosituimmat tuotteet.

Onni elää käsityössä!

Taito Itä-Suomi ry

Taito Itä-Suomi ry:n toiminta-ajatuksena on käsityön edistäminen elinkeinona, kulttuurina ja taitona. Yhdistyksen toiminta-alueena on Etelä- ja Pohjois-Savo ja se on osa valtakunnallista käsi- ja taideteollisuusjärjestöä. Kenkävero Mikkelissä on yhdistyksen tunnetuin toimipaikka. Lisäksi yhdistyksellä on Taito Shoppeja Kuopiossa, Varkaudessa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Pieksämäellä.

Taito Itä-Suomen tärkeimmät toimintamuodot ovat käsityötuotteiden myynti, näyttelyiden järjestäminen ja kurssi- ja koulutustoiminta sekä harrastajille että käsityöyrittäjille.
Yhdistyksen hallinto ja toimisto sijaitsee Mikkelissä, Kenkäveron päärakennuksessa. Osoite: Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli.
Taito Itä-Suomi kuuluu valtakunnalliseen Taitoliittoon.


Palvelemme kielillä

Englanti, Suomi

Toimiala

Muu, Ammattiin ja elinkeinoon liittyvät yhdistykset, Harrasteyhdistykset, Kulttuurialanyhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, käden taidot, kulttuuri ja taide, messut ja näyttelyt, virkistys, tapahtuma, teemapäivät ja -viikot, myynti ja markkinointi

Asiasanat

käsityö, käsityökurssit, kotimainen, suomalainen, ohjaus ja neuvonta, eläkeläiset, paikallinen, lahjat, tuliaiset, sisustus, kodin tekstiilit, Onnistujat, onni elää käsityössä, harrastus, Kuopio (paikallinen yhdistys)

Kohderyhmä

asiakkaat, eläkeläiset, järjestötoimijat, kaikille, jäsenet, naiset, lapset ja nuoret, perheet, pariskunnat, opiskelijat, työssäkäyvät

Ikäryhmä

aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Osoitteet

  • TAITO SHOP osoite

    Haapaniemenkatu 28, 70110 Kuopio

Yhteystiedot

Kotikunta: Kuopio
Sähköposti:
kuopio@taitoitasuomi.fi
Puhelin: 0440162277

Lisätietoa verkossa

Taito shop / Taito Itä-Suomi ry

FB
Instagram

Toiminta-alue

Alue
Etelä-Savo, Pohjois-Savo

Kunta
Kuopio, Varkaus, Pieksämäki, Mikkeli, Savonlinna

TAITO SHOP osoite

Tulliportinkatu 42, 70110 Kuopio, Suomi