Tukipilari

Tukipilari on kuopiolaisten vammais- ja kansanterveysyhdistysten yhteistyöorganisaatio. Tavoitteenamme on edistää ja vahvistaa paikallisten vammais- ja kansanterveysyhdistysten toimintaa. Aktiivista yhteistyötä kanssamme tekee liki 50 yhdistystä. Olemme uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton organisaatio.

Kehitämme yhdistystoimintaa ja vapaaehtoistoimintaa yhteistyössä yhdistysten kanssa, viestimme ja tiedotamme ajankohtaisista yhdistysasioista ja toimimme aktiivisesti useissa eri verkostoissa. Tarjoamme yhdistysten käyttöön maksutonta kokoustilaa, edullisen kopiointimahdollisuuden sekä annamme neuvoa ja apua yhdistystoiminnan käytännön kehittämisessä.

Lisäksi koordinoimme Kuopiossa OLKA®-toimintaa yhteistyössä KYSin kanssa. OLKA on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa. Tarjoamme potilaille ja heidän läheisilleen kiireetöntä kohtaamista sekä tukea sairauteen sopeutumisessa. OLKA-pisteellä voi saada tietoa yhdistysten potilaille tarjoamasta tuesta ja toiminnasta. OLKA-piste sijaitsee Puijon sairaalan pääaulan lasiakvaariotilassa. Lisätietoa OLKA-toiminnasta saat toiminta-osiosta.

Mikäli toimintamme kiinnostaa, otathan meihin rohkeasti yhteyttä!

Meitä hallinnoi Kuopion Invalidit ry ja toimintamme mahdollistavat Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) ja Kuopion kaupunki.


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Muu, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Sairaus- ja potilasyhdistykset, Vammaisyhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, sosiaali ja terveys, vapaaehtoisuus, osallisuus, vammaisuus ja invaliditeetti, vaikuttaminen, vertaistoiminta, viestintä, yhteistyö ja verkostot, vertaistuki

Asiasanat

yhdistysten kumppani, vammais- ja kansanterveysyhdistykset, vapaaehtoistoiminta, verkostoyhteistyö, kehittäminen, viestintä, tiedotus, yhdistysten tuki, kuopio, Kuopio (paikallinen yhdistys)

Kohderyhmä

järjestötoimijat, kuntalaiset, liikuntarajoitteiset, kuntoutujat, läheiset ja omaiset, pitkäaikaissairaat, potilaat, vammaiset ja invalidit, vapaaehtoiset, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Käyntiosoite

    M-osa

Yhteystiedot

Kotikunta: Kuopio
Sähköposti:
minna.mielonen@tukipilari.fi
Puhelin: 040 557 4646

Lisätietoa verkossa

www.tukipilari.fi

Tukipilarin Facebook
Tukipilarin Instagram
Tukipilarin Twitter
OLKA Kuopio Facebook
OLKA Kuopio Instagram

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Kuopio

Käyntiosoite

Microkatu 1, Kuopio, Suomi