Varkauden Marttayhdistys ry

VARKAUDEN MARTTAYHDISTYS RY

Tervetuloa marttamaiseen toimintaan mukaan! Olemme virkeä, päivällä kokoontuva marttaryhmä. Kokoonnumme täysin estettömissä tiloissa Ahlströminkatu 22, Varkaudessa parillisen viikon maanantaisin klo 14. Bussipysäkki on välittömässä läheisyydessä. Seuraa ilmoittelua Warkauden Lehden seuratoimintapalstalla edellisenä päivänä (sunnuntaina).

Toimintamme on eettistä, ekonomista, estettistä ja egologista. Voit itse vaikuttaa toimintaamme olemalla aktiivinen. Olemme avoimia uusille toimintatavoille ja rentoja heittäytymään mukaan.

Ohjelmamme on esim opintopiirejä, vierailuja (välillä sokkoretkiä!), asiantuntijaluentoja ja mukavaa yhdessäoloa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan oppimaan uutta ja tapaamaan lämminsydämisiä  ihmisiä!


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Harrasteyhdistykset, Kulttuurialanyhdistykset, Luonto-, ympäristö- ja eläinsuojeluyhdistykset, Monialayhdistykset, Muut yhdistykset, Naisyhdistykset, opinto-ja opiskelijayhdistykset, Urheilu- ja liikuntayhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, harrastus ja vapaa-aika, ympäristö, luonto ja eläimet, kerhot, kulttuuri ja taide, kuluttajuus, käden taidot, luottamustoiminta, matkat ja vierailut, opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, perinteet, historia, sukuseurat, talkoot, teemapäivät ja -viikot, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus, vertaistoiminta

Asiasanat

marttailu, arjen hyvinvointi, kotitalousneuvonta, ympäristöystävällisyys, eettinen kuluttaminen, Varkaus (paikallinen yhdistys)

Kohderyhmä

jäsenet, kaikille, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Kokoontumiset pidetetään yhdistystalo Warikolla.

    Ahlströminkatu 22, Varkaus, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Varkaus
Sähköposti:
pihlajakummunalpakat@gmail.com
Puhelin: 0400549700

Lisätietoa verkossa

www.martat.fi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Varkaus

Kokoontumiset pidetetään yhdistystalo Warikolla.

Ahlströminkatu 22, Varkaus, Suomi