Vieremän Pohjoiskylät ry

Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on mm. edistää ja kehittää alueella asuvien ja vapaa-ajan asukkaiden yhteistoimintaa ja kanssakäymistä. Samalla yhdistys toimii yhteistyökumppanina kunnan ja muiden yhteisöjen suuntaan alueen kylien elinvoimaisuuden edistämisessä. Yhdistys vaalii myös alueen kulttuuriperintöä ja edistää kyläkulttuurin kehittymistä ja asukkaiden viihtyvyyttä. Yhdistyksen toiminta on avointa laajemminkin alueen ulkopuolella asuville ja vaikuttaville henkilöille.

Yhdistyksen toiminnan painopisteet ovat alueen vakituisten ja vapaa-ajan asukkaiden virkistystoiminta, jonka tavoitteena on yhteisöllisyyden kehittäminen. Tässä toiminnassa yhtenä tärkeänä tavoitteena on kunnostaa Nissilän Nuorisoseurantalo ja pitää se toimintakelpoisena yhdessä muiden alueella toimivien yhdistysten kanssa. Toiminnallaan yhdistys edistää alueen luonto- ja kulttuurinähtävyyksien tunnettavuutta myös alueen ulkopuolella asuvien keskuudessa.

Vuoden talvi- ja kesätapahtumia yhteensä seitsemän – talvirieha, käsinkalastus, polkujuoksu, kesäkirpputori ja kahvio, sadonkorjuujuhla, joulunajan -tapahtuma

Muuna toimintana yhdistys
– järjestää liikuntamahdollisuuksia ja tapahtumia pohjoiskylien alueella (mm sauvakävely, hiihto, lumikenkäily,vaellus)
– järjestää resurssien mukaan askartelu-, keskustelu-, laulu-/karaokelaulu -tilaisuuksia ja jäsenten toivomia pop-up tapahtumia.
-järjestää hieronta-, jalkahoito- ja hiustenleikkuu -palvelutapahtumia kylällä


Toimiala

Asukas- kotiseutu-, kylä- ja kaupunginosayhdistykset

Avainsanat

kylätoiminta, luonto, historia, Vieremä (paikallinen yhdistys)

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Isomäentie 718, 74250 Nissilä

Yhteystiedot

Sähköposti:
pohjoiskylat@gmail.com
Puhelin: 045 117 6885

Lisätietoa verkossa

Kotisivuille

Liity jäseneksi

Facebook-sivulle

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Vieremä

Isomäentie 718, Vieremä, Suomi