Ylä-Savon Moottorikerho ry

Y-SMK:n tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää jäsenissään innostusta moottoriurheiluun lakien, asetusten, liikennesääntöjen ja urheilun hengessä. Kerho kasvattaa jäsenistään ajokulttuurin vaatimuksista selvillä olevia, taitavia ja huolellisia kuljettajia. Kerho järjestää moottoriurheilu- ja liikenneharjoittelua, kilpailuja sekä näytöksiä, kokouksia, luentoja ja koulutustilaisuuksia, harjoittaa valistustoimintaa pitäen kerhoiltoja, juhlia ja muita samansuuntaisia tilaisuuksia.

Nykyisin Y-SMK ry. toimii aktiivisesti hallinnoiden Parkatin Moottoriurheilukeskusta Sonkajärventie 114:ssä ajoharjoitteluradan vieressä. Kehitämme Parkatin Moottoriurheilukeskusta monipuoliseksi tapahtumapaikaksi. Kilpailu- ja harjoittelutoiminnan ohessa myös koulutamme nuoren polven juniorikuljettajia. Paikan päällä voi käydä tutustumassa lajien saloihin ja kokeilla kerhon varusteilla ja pyörillä josko jokin laji tuntuisi omalta.

Kerholla on kaksi erilaista motocross-rataa, Parkatti Iisalmessa ja Jolleikko Vieremällä. Parkatilla myös enduropätkät ovat kovasti käytössä.

Olet sydämellisesti tervetullut Iisalmeen ja mukaan Ylä-Savon Moottorikerhoon!


Toimiala

Harrasteyhdistykset, Urheilu- ja liikuntayhdistykset

Teemat

urheilu ja liikunta, harrastus ja vapaa-aika

Avainsanat

moottoriurheilu, motocross, enduro, trial, jäärata, moottoripyöräily, moottorikelkkailu, liikunta, Iisalmi (paikallinen yhdistys)

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

ikäihmiset (63-79 v.), aikuiset (30-62 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), nuoret (13-17 v.), lapset (7-12 v.), leikki-ikäiset (3-6 v.), kaikenikäiset

Osoitteet

  • Parkatin Moottoriurheilukeskus

    Sonkajärventie 114. 74120 Iisalm

Yhteystiedot

Kotikunta: Iisalmi
Sähköposti:
ylasavonmoottorikerho@gmail.com

Lisätietoa verkossa

Kotisivut

Facebook-ryhmä

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Iisalmi, Keitele, Kuopio, Siilinjärvi, Vieremä

Parkatin Moottoriurheilukeskus

Sonkajärventie 114, Iisalmi, Suomi