Ystäväpiiri -ryhmänohjaajakoulutus / Iisalmi

15.08.2021 - 09.12.2021 / Koulutus/seminaari

Toimintaa järjestetään

Ystäväpiiri-toiminnan tavoitteena on lievittää iäkkäiden ihmisten yksinäisyyttä ja auttaa löytämään uusia ystäviä vertaistukeen perustuvassa pienryhmässä.

Koulutus antaa valmiudet tavoitteellisen, asiakaslähtöisen ja yksinäisyyttä lievittävän Ystäväpiiri-ryhmätoiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja ohjaamiseen. Ystäväpiiri-koulutus soveltuu hyvin mm. sosiaali-, terveys-, opetus- ja kulttuurialan toimijoille, järjestöissä työskenteleville sekä laajalle joukolle vapaaehtoistoimijoita. Koulutuksessa paneudutaan iäkkäiden ihmisten yksinäisyyden ymmärtämiseen, voimavaralähtöiseen toimintaan, hallitun ryhmäprosessin toteutttamiseen sekä omaan kasvuun ryhmänohjaajana.

Koulutuspäivät Iisalmessa ovat 8.-9.9., 30.9., 11.11. ja 9.12.2021. Ne pidetään Palvelukeskus Ilvolanpirtissä osoitteessa Riistakatu 21 A, 74100 Iisalmi. Koulutukseen on koronatilanteen vuoksi mahdollista osallistua myös etänä verkossa.

Viiden koulutuspäivän lisäksi koulutukseen osallistuvat ohjaavat koulutuksen aikana parityönä omaa Ystäväpiiri-ryhmää paikkakunnallaan joko lähitapaamisina (koronatilanteen salliessa) tai verkossa eYstäväpiiri-ryhmänä kolmen kuukauden ajan (12 kokoontumiskertaa).

Koulutuksen haku on avoinna ja päättyy 15.8.2021. Mukaan haetaan täyttämällä verkkohakulomake tai ottamalla yhteyttä alueohjaaja Minna Partaseen p. 050 360 1209, minna.partanen@vtkl.fi

 

Mainoskuva Ystäväpiiri-ohjaajakoulutuksesta

Osoitteet

  • Palvelukeskus Ilvolanpirtti

    Riistakatu 21, Iisalmi, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Iisalmi

Palvelukeskus Ilvolanpirtti

Riistakatu 21, Iisalmi, Suomi

Teemat

eläkeläistoiminta, harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, ikääntyminen ja veteraanitoiminta, kaveritoiminta, vertaistoiminta, ystävä- ja viriketoiminta

Asiasanat

järjestö, avoin

Kohderyhmä

kaikille

Lisätiedot

Koulutuksen järjestää Vanhustyön keskusliitto

 

Ystavapiiri-koulutus_YlaSavo_Iisalmi_syksy2021

Hinta

Maksuton vapaaehtoistoimijoille, muille hinta 100€/hlö.

Ilmoittautumistiedot

Koulutuksen haku on avoinna ja päättyy 15.8.2021.

Mukaan haetaan täyttämällä verkkohakulomake

tai ottamalla yhteyttä alueohjaaja Minna Partaseen p. 050 360 1209, minna.partanen@vtkl.fi