Itä-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus, erityisasiantuntija

Työpaikka

Erityisasiantuntijan tehtävänä on kehittää sosiaalihuollon tiedonhallintaa, tietojohtamista ja palvelujen digitalisointia sekä koordinoida ja tukea ISOn asiantuntijaverkostojen/kehittämishankkeiden työtä toiminta-alueella (Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala ja Kainuu). Sosiaalihuollon valtakunnallisten tietojärjestelmäpalvelujen ja määrämuotoisen kirjaamisen toimeenpanon tuki toiminta-alueella kuuluu työnkuvaan. Työn sijoituspaikkana on ISOn Kuopion toimipiste.

Haemme sosiaalihuollon tiedonhallinnan nyky- ja tavoitetilaa tuntevaa, energistä ja kehittämistyön näyttöjä omaavaa henkilöä. Koulutustaustana voi olla ylempi yliopistotutkinto sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinnossa, yhteiskuntatieteissä (esim. sosiaalityö, sosiaalipolitiikka) ja tietojenkäsittelytieteessä tai ammattikorkeakoulututkinto (esim. sosiaalialan YAMK-tutkinto tai tieto- ja viestintätekniikan insinööri), joiden lisäksi arvostamme sosiaalihuollon tiedonhallinnan/sosiaalialan kehittämisen konkreettista työkokemusta. Toiminta-alueen ja toimijaverkostojen tuntemus on eduksi.

Palkkaus määräytyy sopimuksen mukaan. Määräaikainen työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää sopimuksen mukaan 1−2 vuotta. Hakemus ja CV pyydetään lähettämään sähköpostitse 3.4.2019 klo 16.00 mennessä osoitteeseen sirpa.caunter@isonet.fi. Haastattelut kutsutuille järjestetään 11. ja 16.4.2019 (klo 8−16) ISOn Kuopion toimipisteessä.

Lisätiedot: johtaja Tarja Kauppila, puh. 044 754 3333, tarja.kauppila@isonet.fi.
ISO-toiminnasta ks. www.isonet.fi, https://www.facebook.com/itasuomensosiaalialanosaamiskeskus

Tehtävän tiedot

Tehtävä soveltuu seuraavien alojen osaajalle:
Sosiaali- terveys- ja liikunta-alat, Tietojenkäsittely ja tietoliikenne, Yhteiskuntatieteet

Aloitus: 22.04.2019

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Kesto: yli 12 kk

Haku päättyy: 03.04.2019 16:00

Työaika

  • kokopäivätyö

Sijainti

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Kuopio