Avoin kutsu yhteistyöhön – Kuopion suurinta temppurataa tehdään eri toimijoiden yhteistyönä

Avoin kutsu yhteistyöhön – Kuopion suurinta temppurataa tehdään eri toimijoiden yhteistyönä

Kuopion torin varrella touhutaan ja tutustutaan harrastuksiin la 20.10.2018. Samassa yhteydessä torilla järjestetään syysmarkkinat sekä myös muuta lapsille soveltuvaa ohjelmaa torin 200-vuotisjuhlallisuuksien merkeissä. Vilinää on siis tiedossa!

KUTSU Kuopion seudun toimijoille – tarjotaan yhdessä lapsiperheille vuoden suurin ja vetovoimaisin tapahtuma!

Kuopion keskustaan luodaan lauantaina 20.10. klo 10-14 Kaupungin suurin temppurata. Tapahtumaan voivat osallistua yhdistykset, seurat sekä yritykset, jotka pitävät kukin kadulla omaa toiminnallista pistettään. Toimintapisteissä lapset pääsevät leikkimään, pelaamaan sekä kokeilemaan erilaisia harrastuksia. Pisteistä muodostuu kaupungin suurin temppurata, joka jättää taatusti muistijäljen osallistujiin. Tapahtuma oli supersuosittu jo viime vuonna, ja vähintäänkin samaa intoa ja riemumieltä odotamme tältä vuodelta.

Temppurata on suunnattu 5-12 -vuotiaille lapsille. Temppurataan osallistuva saa oman temppuratapassin, johon hän kerää merkintöjä eri ratapisteiltä. Vähintään viisi pistettä suoritettuaan lapset saavat pienen palkinnon (vähintään 500:lle lapselle). Tapahtumalla halutaan nostaa torin imagoa koko perheen paikkana sekä tarjota hauskaa tekemistä ja mahdollisuutta kokeilla uusia harrastuksia ja tutustua järjestötoimintaan. Osallistuminen on lapsille ilmaista.

YHDISTYKSILLE ja SEUROILLE
Yhdistyksille ja seuroille osallistuminen on maksutonta, ja jokainen vastaa pisteellään omasta toiminnastaan ja rakenteistaan (esim. teltat, pöydät, välineet, henkilökunta ym.). Samalla he voivat esitellä toimintaansa ja saada uusia jäseniä. Osallistujat sitoutuvat markkinoimaan tapahtumaa omissa kanavissaan (some, netti, uutiskirjeet jäsenille ym.).

YRITYKSILLE
Kutsumme mukaan yrityksiä, joilla on yrityksen toiminnan esittelyn lisäksi mahdollisuus tuoda temppuratapisteeksi sopiva toiminnallinen osuus, mistä lapsi voi saada temppuratapassiinsa leiman. Myös tapahtuman luonteeseen soveltuva pienimuotoinen myynti on mahdollista. Yrityksiltä peritään 190 € (+alv) maksu, joka käytetään tapahtuman markkinointiin ym. kuluihin. Yritysosallistujat saavat myös näkyvyyttä markkinoinnissa esim. logonsa temppuratapassiin. Tarvittaessa kysy tarjous teltasta ym. rakenteista.

Kiinnostuitko? Tervetuloa mukaan ilmoittautumalla  viimeistään perjantaina 14.9., linkki lomakkeelle on viestin lopussa! (Toimintapistepaikkoja on rajoitetusti.)

Lisätietoja:
Minna / Elämysluotsi Jenga-Jengala
info@jenga-jengala.fi
050 4914244
www.jenga-jengala.fi

Ilmoittaudu mukaan
Tapahtuma Facebookissa