Ilmoita sivustolle

Pohjoissavolaiset.fi on avoin ja maksuton verkkopalvelu. Palveluun tietoja voivat ilmoittaa yhdistykset, yhteisöt, seurakunnat, kunnat, kaupungit ja muut ei-kaupalliset toimijat. Tietoja sivustolle voi ilmoittaa rekisteröityneenä käyttäjänä tai avoimilla lomakkeilla.

 

Valitse sinulle sopiva vaihtoehto ilmoittaa tietoja:

Rekisteröidy sivustolle

Sivustolle tietojen ilmoittaminen tapahtuu kätevimmin rekisteröityneenä käyttäjänä. Omilla käyttäjätunnuksilla pääset päivittämään ja muokkaamaan tietoja sekä lisäämään toimintaa sivustolle ilman viiveitä. Rekisteröityneen käyttäjän ilmoittama toiminta tulee näkyviin toimijan perustietojen yhteyteen, jolloin tietoa etsivä löytää ilmoitetut tapahtumat ja toiminnan mutkitta.

Vaikuttamisryhmien ja verkostojen edustajat rekisteröityvät
Ilmoita uusi vaikuttamisryhmä tai verkosto lomakkeella
(tarkoitetaan esim. kyläneuvostoja, vapaaehtoistoiminnan verkostoja, järjestöjen yhteenliittymiä)

Avaa tästä apua ja ohjeita rekisteröitymisen tueksi ja tietojen ilmoittamiseen rekisteröityneenä käyttäjänä koonti. Voit myös halutessasi tallentaa ohjeistuksen omalle tietokoneellesi ja tulostaa sen.

 

ilmoita avoimella lomakkeella

Avoimella lomakkeella voit ilmoittaa yksittäisiä tietoja sivustolle ilman tunnuksia. Avoimella lomakkeella ilmoitetut tiedot hyväksytään palvelun ylläpidossa ennen julkaisua.

 

Kaikissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa ota yhteyttä ylläpitoon
pohjoissavolaiset@pssotu.fi, p. 0442439000 (parhaiten tavoitat klo 10-14)Muokattu viimeksi: 21.03.2019