Ilmoita sivustolle

Pohjoissavolaiset.fi on avoin ja maksuton sivusto. Järjestötietopalveluun tietoja voivat ilmoittaa yhdistykset, yhteisöt, seurakunnat, kunnat, kaupungit ja muut ei-kaupalliset toimijat.

Kaikissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa ota yhteyttä ylläpitoon:
pohjoissavolaiset(at)pssotu.fi, p. 0442439000 (parhaiten tavoitat puhelimitse arkisin klo 10-14)


Tietoja sivustolle voi ilmoittaa kahdella tavalla

Rekisteröityneenä käyttäjänä pääset päivittämään ja muokkaamaan tietoja sekä lisäämään toimintaa sivustolle ilman viiveitä.
Rekisteröidy sivustolle  

 Avoimilla lomakkeilla ilman tunnuksia (tiedot hyväksytään ja julkaistaan ylläpidossa 1-3 arkipäivän kuluessa).
ilmoita avoimella lomakkeella 

Vaikuttamisryhmät ja verkostot ilmoittavat tietonsa ja rekisteröityvät Ilmoita uusi vaikuttamisryhmä tai verkosto lomakkeella (vaikuttamisryhmillä ja verkostoilla tarkoitetaan esimerkiksi kyläneuvostoja, vapaaehtoistoiminnan verkostoja, järjestöjen yhteenliittymiä)


Missä ilmoitetut tiedot näkyvät?

  • Ilmoittamasi toimijan tiedot sekä sisällöt löytyvät Pohjoissavolaiset.fi – järjestötietopalvelun eri sivuilta (mm. kunta- ja teemasivuilta) ilmoittamiesi luokittelujen mukaan.
  • Kaikki Pohjoissavolaiset.fi – järjestötietopalveluun ilmoitettu toiminta, tapahtumat sekä muut ajankohtaiset sisällöt ovat mukana myös järjestötietopalvelun uutiskirjeessä kuukausittain.

Apua ja ohjeita tietojen ilmoittamiseen

  • Olemme koonneet ohjeita rekisteröitymisen ja kirjautuneen käyttäjän tietojen ilmoittamisen tueksi. Avaa apua ja ohjeita rekisteröitymisen tueksi ja tietojen ilmoittamiseen rekisteröityneenä käyttäjänä koonti. Voit myös halutessasi tallentaa ohjeistuksen omalle tietokoneellesi ja tulostaa sen.
  • Ylläpito vastaa mielellään palveluun ja palvelun käyttöön liittyviin kysymyksiin. Ota rohkeasti yhteyttä! pohjoissavolaiset@pssotu.fi, p. 0442439000 (parhaiten tavoitat puhelimitse arkisin klo 10-14)
  • Palautetta ja kehittämisehdotuksia tai yhteydenottopyynnön voit jättää meille yhteydenottolomakkeen kautta.

Muokattu viimeksi: 31.07.2019