Mikä on pohjoissavolaiset.fi järjestötietopalvelu?

Pohjoissavolaiset.fi – sivusto kokoaa tiedon järjestöjen ja yleishyödyllisten yhteisöjen toiminnasta yhdelle sivustolle, helposti saataville. Sivuston sisältö on suunnattu kansalaisille, järjestö- ja kansalaistoimijoille sekä viranomaisille ja muille yhteisöille. Sivustolle tietoja voivat ilmoittaa yhdistykset, järjestöt ja muut ei-kaupalliset toimijat.

 

 

Olemme osa toimeksi.fi-verkkopalvelukokonaisuutta

Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuus on perustettu helpottamaan kansalaistoiminnan parissa toimivien järjestöjen, yhdistysten, yhteisöjen, seurakuntien, kuntien ja kaupunkien sekä ei-kaupallisten yritysten toiminnan, vapaaehtoistyön ja kehittämistoiminnan löytämistä ja viestintää. toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuus on avattu vuoden 2013 alussa.

Palvelu on kehitetty usean eri järjestön yhteistyöllä. Palvelun kehittämistä on rahoittanut Raha-automaattiyhdistys (RAY) nyk. Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA).  Lue lisää

 

Ylläpito

Pohjoissavolaiset.fi- sivuston ylläpidosta vastaa Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistys ry:n hallinnoima Sakke – Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishanke.

Ota yhteyttä:
pohjoissavolaiset(a)pssotu.fi
(ma-pe klo 10-15 p. 044 2439000)

Palautetta ja kehittämisehdotuksia voit antaa palautelomakkeen kautta.


Muokattu viimeksi: 20.12.2018