Mikä on pohjoissavolaiset.fi järjestötietopalvelu?

Pohjoissavolaiset.fi – sivusto kokoaa tiedon järjestöjen ja yleishyödyllisten yhteisöjen toiminnasta yhdelle sivustolle, helposti saataville. Sivuston sisältö on suunnattu kansalaisille, järjestö- ja kansalaistoimijoille sekä viranomaisille ja muille yhteisöille.

Palveluun tietoja voivat ilmoittaa yhdistykset, yhteisöt, seurakunnat, kunnat, kaupungit ja muut ei-kaupalliset toimijat.

Kansalaisille sivusto tarjoaa kanavan etsiä monipuolisesti erilaisten toimijoiden tuottamaa toimintaa tai tukea. Toimintaa voi etsiä ja selata kunnittain, teemoittain tai koko Pohjois-Savon tasolla. Tietylle kohderyhmälle kohdennettua toimintaa löydät myös hakutoimintomme avulla.

Järjestö- ja kansalaistoimijoille sivusto on ilmainen kanava tiedottaa omasta toiminnasta. Sivustolle on myös koottu apua ja ohjeita  järjestötoiminnan tueksi sekä Pohjois-Savossa toimivia järjestöjen verkostoja ja yhteistyötä sekä vuokrattavia tiloja.

Viranomaisille ja muille yhteisöille sivusto tarjoaa väylän löytää erilaisia toimijoita ja toimintaa Pohjois-Savon alueella. Tietoa järjestöjen toiminnasta tarvitsevat esimerkiksi oppilaitokset sekä kuntien ja maakunnan työntekijät.

 

Olemme osa toimeksi.fi-verkkopalvelukokonaisuutta

Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuus on perustettu helpottamaan kansalaistoiminnan parissa toimivien järjestöjen, yhdistysten, yhteisöjen, seurakuntien, kuntien ja kaupunkien sekä ei-kaupallisten yritysten toiminnan, vapaaehtoistyön ja kehittämistoiminnan löytämistä ja viestintää. toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuus on avattu vuoden 2013 alussa.

Palvelu on kehitetty usean eri järjestön yhteistyöllä. Palvelun kehittämistä on rahoittanut Raha-automaattiyhdistys (RAY) nyk. Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA).  Lue lisää

 

Ylläpito

Pohjoissavolaiset.fi- sivuston ylläpidosta vastaa Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistys ry:n hallinnoima Sakke – Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishanke.

Ota yhteyttä:
pohjoissavolaiset(a)pssotu.fi
(ma-pe klo 10-15 p. 044 2439000)

Palautetta ja kehittämisehdotuksia voit antaa palautelomakkeen kautta.Muokattu viimeksi: 29.10.2018