Sekasin-chat tarjoaa ilmaista keskusteluapua nuorille lähes vuorokauden ympäri

Sekasin-chat tarjoaa ilmaista keskusteluapua nuorille lähes vuorokauden ympäri

Sekasin-chatissä voi keskustella mistä tahansa mieltä askarruttavista kysymyksistä tai aiheista nimettömänä ja luottamuksellisesti. Chatissa päivystävät mielenterveyden ammattilaiset sekä koulutetut vapaaehtoiset. Sekasin-chat on auki vuoden jokaisena päivänä, maanantaista perjantaihin klo 7-24 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 15-24.

Sekasin-chatin toiminnan ylläpitämisestä ja koordinoinnista vastaa Suomen Mielenterveysseura, jonka perustehtävänä on mielenterveyden edistäminen ja siihen liittyvien ongelmien ehkäisy. Chatin toiminnassa on mukana myös paljon muita alan merkittäviä järjestöjä ja toimijoita, näin ollen sinua palvelevat chatissa monien alojen taitavat ammattilaiset yhdessä koulutettujen vapaaehtoisten kanssa.

Lisätietoa ja chatin löydät osoitteesta: sekasin247.fi