EHYT ry hakee päihdekasvatuksen kouluttajia kouluttajaverkostoon Kuopion ja Joensuun alueelle!

EHYT ry hakee päihdekasvatuksen kouluttajia kouluttajaverkostoon Kuopion ja Joensuun alueelle!

EHYT ry hakee kouluttajia pitämään vuorovaikutteisia Hubu-oppitunteja peruskouluihin ja Päihdeilmiö-oppitunteja lukioihin ja ammatillisiin oppilaitoksiin.

Työn tarjottu määrä vaihtelee lukuvuoden aikana ja kouluttajan on varauduttava matkustamiseen alueellaan. Kouluttajan työ soveltuu parhaiten esimerkiksi opiskelijalle tai osa-aika-/vuorotyössä käyvälle. Kouluttajille maksetaan koulutuksista tuntikorvauksina opettajan sijaisuutta vastaava palkkio. Työ alkaa tammi-helmikuussa 2019.

Kouluttajana toimiminen edellyttää osallistumista kaksipäiväiseen kouluttajakoulutukseen 16-17.1.2019 Helsingissä ja koulutukseen sisältyy myös perehdytysjakso koululla/oppilaitoksessa. Korvaamme matkakulut koulutuspaikalle. Järjestämme myös majoituksen tarpeen mukaan.

Lue koko ilmoitus tästä.