ULKONA KUIN LUMIUKKO sunnuntaina 3.2.2019 Pilpassa

ULKONA KUIN LUMIUKKO sunnuntaina 3.2.2019 Pilpassa

Suomen Latu ry järjestää Puijon Ladun kanssa sunnuntaina 3.2.2019  klo 10 – 15 Pilpassa koko perheen ulkoilupäivän.

Rakennetaan monta lumiukkoa. Se onnistuu pakkaslumestakin. Liukumäki pihassa. Lumikenkäilyä lapsille ja aikuisille. OP Pohjois-Savo tarjoaa kuumaa mehua. Laavut ovat käytössä. Kahvio on auki. Voit ottaa myös omat eväät kahvioon ja paistaa makkaraa takassa tai laavulla.

 

NÄIN SAAVUT PILPPAAN

Pilpan osoite on  Pilpantie 261 | Kartta
Ohje | Käänny Leväsentieltä Puuilon kohdalta. Pilpantielle pääset  pysäköintikentän luoteisnurkan alikulkutunnelin kautta. Pilpan tiellä, 700 metriä ennen majaa on parkkipaikka, johon jätetään autot (lukittu puomi). Voit tulla tietä pitkin tai talvipolkua.

Pilpassa noudatetaan roskattoman retkeilyn periaatetta: jokainen vie tuomansa  roskat pois.