Pohjois-Savon järjestöneuvoston haku on avattu uudelleen – hae mukaan!

 

Pohjois-Savossa on käynnistynyt järjestöjen maakunnallinen yhteistyö kaikille avoimen Pohjois-Savon Jerry –järjestöyhteistyöryhmän sekä edustuksellisen järjestöneuvoston myötä. Pohjois-Savon maakuntahallitus on hyväksynyt järjestöneuvoston maakunnan viralliseksi järjestöjen neuvottelu- ja yhteistyörakenteeksi kaudeksi 2019-2020.

 

Pohjois-Savon Jerry

Maakunnallinen järjestöyhteistyöryhmä kaikille maakunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostuneille yhdistyksille Pohjois-Savossa. Mukaan tullaan ilmoittamalla oma yhdistys jäseneksi. Jäsenyys on maksutonta. Mukaan voi ilmoittautua milloin tahansa!

Ilmoittaudu mukaan Jerryyn

 

Järjestöneuvosto

Pohjois-Savon Jerryn virallisena yhteistyö- ja vaikuttamistoimielimenä toimii järjestöneuvosto, joka koostuu 14 eri toimialakohtaisesta järjestöedustajasta. Järjestöneuvostoon voi hakea ehdokkaaksi 21.4.2019 klo 16.00 saakka.

Lue lisää ja hae edustajapaikkaa