Siilinjärven Perheentalon toiminta käynnistyy syksyllä 2019

Siilinjärven Perheentalon toiminta käynnistyy syksyllä 2019

Siilinjärven Perheentalo aloittaa toimintansa syksyllä 2019. Toiminnasta vastaa Huoltoliitto ry yhdessä lukuisten järjestö- ja yhteisötoimijoiden sekä vapaaehtoisten kanssa. Perheentalon tilat sijaitsevat Kauppakeskus Alexin tiloissa, Toritie 12.

Perheentalo on esteetön perheiden yhteinen kohtaamispaikka. Perheet voivat tulla talolle leikkimään, tapaamaan muita perheitä ja osallistua päivän toimintaan. Toiminnan tavoitteena on tukea lapsiperheiden arkea, hyvinvointia ja lisätä lasten ja perheiden osallisuutta. Kaikki toiminta on perheille maksutonta.

Perheentalon toiminnan etenemisestä löydät lisätietoa Huoltoliitto ry:n sivuilta sekä Perheentalon Facebook-sivuilta.

Perheentalolle otetaan mielellään vastaan lahjoituksia Perheentalon sisustamiseen ja varustamiseen. Tällaisia ovat esimerkiksi eri ikäisille soveltuvat lelut, huonekalut, matot, jne. Toiveena on, että lahjoitetut tavarat ovat ehjiä ja puhtaita. Mikäli kodistasi löytyy ylimääräistä tavaraa, otathan yhteyttä Siilinjärven Perheentalon koordinaattoriin Minna Laitinen, 044 7889483, minna.laitinen@huoltoliitto.fi.


Perheentalon avointa suunnittelupäivää vietetään tiistaina 14.5.2019 klo 14-19. Lisätietoa Facebook-tapahtumassa.