Järjestöt sote-Suomea rakentamassa julkaisu avaa järjestöjen rooleja ja tarpeita suhteessa sote-uudistukseen

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen pitäisi olla osa uutta sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmää. Järjestöt tarjoavat monipuolisia palveluita, joita kannattaa hyödyntää tulevaisuuden sote-uudistuksen valmistelussa, toteaa Jorma Niemelä KAKS – Kunnallisalan kehittämissäätiön rahoittamassa julkaisussa ”Järjestöt sote-Suomea rakentamassa”.

Pitkän linjan kansalaisyhteiskuntavaikuttaja, yhteiskuntatieteiden tohtori ja dosentti Jorma Niemelä hahmottaa tutkimuksessaan ”Järjestöt sote-Suomea rakentamassa”, mikä oli järjestöjen rooli keväällä 2019 rauenneessa Juha Sipilän maakunta- ja sote-uudistuksessa, ja mitä seuraavassa uudistuksessa tulisi ottaa huomioon.

Julkaisu luettavissa tästä.

Alkuperäinen artikkeli kunnallisalan kehittämissäätiön verkkosivuilla 25.5.2019.