Olisiko sinulla mielenkiintoa toimia Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistyksen hallituksessa?

Olisiko sinulla mielenkiintoa toimia Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistyksen hallituksessa?

Haemme hallitukseemme jäseniä toimintakaudelle 2020. Meillä Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistys ry:n hallituksessa on kuluvalla toimintakaudella jäseniä, jotka eivät pysty syystä tai toisesta jatkamaan hallituksessamme enää vuonna 2020. Etsimme hallitukseemme uusia jäseniä ehdotettavaksi syyskokoukselle, joka pidetään 12.11.2019.

Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistys ry on yli 90 -vuoden historiansa aikana toiminut tavoitteenaan kansalaisten yhdenvertaisuuden ja hyvinvoinnin lisääminen. Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistys on yksi 14:sta maakunnallisesta Sosiaali- ja terveysturvayhdistyksestä Suomessa. Vuodesta 2017 Sakke -Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishankkeen taustaorganisaationa yhdistys toimii järjestötoiminnan ja yhteistyön maakunnallisena tukena vahvistamassa yhteistä hyvinvointityötä Pohjois-Savossa.

Jos kiinnostuit, kysy lisää ja ota rohkeasti yhteyttä puheenjohtajaamme Mika Saastamoiseen.
mika.saastamoinen(at)invalidiliitto.fi / p. 044 765 1375

www.pssotu.fi