SPR Savo-Karjala: Järjestöjen tilannekuvakysely on auki 2.-8.11.2020

Koronatilanteen vuoksi toteutettavat järjestöjen tilannekuvakyselyt toteutetaan syksyn osalta kunkin kuukauden ensimmäisen viikon aikana. Linkki avautuu maanantaina ja sulkeutuu sunnuntaina klo 24.00.

Marraskuun kysely on auki 2.-8.11. – linkki kyselyyn https://www.lyyti.in/savokarjala_tilannekuva_marraskuu2020

Kysely, sekä syys- ja lokakuun kyselyjen vastausten yhteenvedot löytyvät myös sivulta  https://rednet.punainenristi.fi/savo-karjala. .

 

SPR Savo-Karjalan piiri kokoaa koronaepidemiaan liittyvää järjestöjen tilannekuvaa Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla järjestömme. Järjestöjen tilannekuvan kooste on osa viranomaisten maakunnallista tilannekuvaa ja toimitetaan myös SPR:n valtakunnallisen koontiraportin mukana Sosiaali- ja terveysministeriölle (STM) sekä Valtioneuvoston (VN) tilannekeskukselle. Kyselyn tavoitteena on kerätä tietoa järjestökentän auttamisvalmiuksista ja resursseista sekä niiden tekemistä havainnoista alueensa tai toimintakenttänsä avuntarpeesta toimitettavaksi viranomaisille.

SPR Savo-Karjalan piiri koordinoi viranomaistenjärjestöille esittämiä koronatilanteeseen liittyviä esittämiä tukipyyntöjä ja niistä mahdollisesti käynnistyviä auttamistehtäviä. Järjestöjen poikkeusolojen koordinaatio perustuu SPR:n ja STM:n väliseen yhteistyöpöytäkirjaan. SPR:n koordinaatiotehtävä ei kuitenkaan koske järjestöjen omaa perus- ja auttamistoimintaa ja mahdollistaa edelleen yhteystyön myös suoraan järjestön tai yhdistyksen sopimuskumppanin kanssa elleivät viranomaiset muuta päätä.

 

Lisätiedot:

Mika Korppinen

Valmiuspäällikkö

SPR Savo-Karjalan piiri

p. 0400 648 268

mika.korppinen(at)redcross.fi

Kiitos edelleen panoksestanne tärkeän koronaepidemian aikaisen tilannekuvatiedon keräämisessä!