Takaisin edelliselle sivulle

l


Kyläseura toimii Lamperilan kyläläisten hyväksi edistämällä yhteisöllisyyttä ja harrastusmahdollisuuksia kylällä.


Olemme Lapinlahtelainen autourheiluseura. Lajeinamme mm. jokkis, karting ja rallisprint. Seurassamme harrastaa monenikäiset kuljettajat perheineen. Mukavaa moottoriurheilu aiheista tekemistä on tarjolla kaikille jäsenille kilpailujen ulkopuolellakin. Lisätietoja seuramme kotisivuilla, sekä facebookissa. Tervetuloa rohkeasti mukaan toimintaan.


Lapinlahden seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa kaikenikäisille! Erilaisia kerhoja, ryhmiä, piirejä ym. kokoontuu joka viikko. Tervetuloa! Toimintamuotojamme ovat mm. varhaiskasvatustyö, varhaisnuorisotyö, nuorisotyö, perhetyö, rippikoulutyö, erityisnuorisotyö, diakoniatyö, lähetystyö, musiikkityö sekä jumalanpalvelukset.


Yhdistyksen tarkoituksena on edistää hengitysterveyttä ja hengityssairaan hyvää elämää. Toimintamuotoina mm. vertaisryhmä, kuntosali-liikunta, vesijumppa ja luennot.


Lapinlahden Juustonystävät ry:n tehtävänä on herättää ja ylläpitää juustoharrastusta jäsentensä ja Lapinlahdella asuvien ihmisten keskuudessa, toimia lapinlahtelaisen kotiseutuhengen kohottamiseksi ja nuorison terveiden elintapojen ja urheiluharrastusten tukemiseksi. Juustonystävät järjestää vuosittain Lapinlahden Juusto- ja viinijuhlat, joiden tuotto lahjoitetaan lasten ja nuorten harrastustoiminnan Lue lisää…


Yhdessä teemme Lapinlahdesta vieläkin paremman paikan!  Liity mukaan toimintaamme!  


Ryhmäliikuntaa iloisessa seurassa! Seuramme tarjoaa terveyttä edistävää ja ylläpitäjää liikuntaa niin lapsille, kuin aikuisille!


Lapinlahden Reserviläiset ry. Pitää yllä maanpuolustustahtoa sekä kenttäkelpoisuutta. Yleisimmät toimintamuodot ovat perinnetyö, ilma-ase ammunta, talkootyöt, veteraanityö, kunniavartiot ja seppeleenlaskut. Toimimme pääsääntöisesti Pohjois-Savon alueella. Yhdistyksellä on jäsenistölle käytössä varausjärjestyksessä maksutta Jsp-teltta paketti, saunateltta paketti, kuomuperävaunu, venetraileri ja huuhkajan tupa saunoineen. Muuna Lue lisää…


TANSSI LAVAN PERINNE TOIMIKUNTA järjestää tansseja Lampiinsalmen Lavalla kesäisin.   Työväentaloa vuokrataan Kangaslahdentie 24 73100 Lapinlahti Puh. 0405759626 Marja Savolainen    


Lapinlahden yrittäjät on paikallisyhdistys, jossa on jäseniä tällä hetkellä noin 120. Toimintamme tavoitteena on yrittäjyyden vahvistaminen ja yrittäjien hyvinvoinnin lisääminen.