Maakunnallinen järjestöyhteistyö Pohjois-Savossa

Pohjois-Savossa on käynnistynyt järjestöjen maakunnallinen yhteistyö kaikille avoimen Pohjois-Savon Jerry –järjestöyhteistyön ryhmän sekä edustuksellisen järjestöneuvoston myötä. Pohjois-Savon maakuntahallitus hyväksyi järjestöneuvoston maakunnan viralliseksi neuvottelu- ja yhteistyörakenteeksi kaudeksi 2019-2020.

 


Järjestöneuvosto

Neuvottelu- ja yhteistyötoimielin. Siihen kuuluu 14 järjestöedustajaa ja heidän varaedustajansa, maakunnallinen järjestöyhteyshenkilö sekä maakuntahallituksen nimeämä henkilö. Järjestöneuvostoon voidaan pyytää vierailevia asiantuntijoita. Tavoitteena on, että järjestöneuvoston hyväksyy Pohjois-Savon liiton maakuntahallitus Pohjois-Savon Jerryn ehdotuksesta. Ensimmäinen kausi on vuonna 2019-2020. Tänä aikana kehitetään järjestöneuvoston toimintaa suhteessa muuttuvaan toimintaympäristöön. Toimintaa tuetaan järjestölähtöisesti. Sakke-hanke vastaa ensimmäisen kauden toiminnasta.

JÄRJESTÖNEUVOSTON VALINTAKRITEERIT JA PROSESSI


Pohjois-Savon Jerry 

Maakunnallinen järjestöyhteistyön ryhmä kaikille maakunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostuneille yhdistyksille Pohjois-Savossa. Mukaan tullaan ilmoittamalla oma yhdistys jäseneksi ja ilmoittamalla yhdistyksen tiedot Pohjois-Savon järjestötietopalveluun. Jäsenyys on maksutonta. Jäsenkokoukset ovat kaksi kertaa vuodessa ja muuten tarpeen mukaan. Pohjois-Savon Jerry linjaa järjestöneuvoston toimintaa ja tekee ehdotuksen järjestöneuvoston kokoonpanosta. Toimintaa koordinoidaan järjestölähtöisesti. Toimintaa ohjaa järjestöstrategia. Sakke-hanke vastaa koordinoinnista ja kehittämisestä.

Voit ilmoittaa yhdistyksesi Jerryn jäseneksi milloin tahansa!

Liity Jerryn jäseneksi tästä

 

Tutustu Pohjois-Savon Jerryn kokousmateriaaleihin ja valmistelevaan työhön täältä.

 

Järjestöyhteistyön toimintamallia Pohjois-Savoon kehitetään Sakke – Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishankkeessa.

 


Muokattu viimeksi: 20.05.2019