Maakunnallinen järjestöyhteistyö Pohjois-Savossa

Edustajahaku järjestöneuvostoon on avattu uudelleen. Edustajaksi voi hakea 21.4.2019 klo 16.00 mennessä.

Pohjois-Savossa on käynnistynyt järjestöjen maakunnallinen yhteistyö kaikille avoimen Pohjois-Savon Jerry –järjestöyhteistyöryhmän sekä edustuksellisen Järjestöneuvoston myötä. Pohjois-Savon maakuntahallitus hyväksyi järjestöneuvoston maakunnan viralliseksi neuvottelu- ja yhteistyörakenteeksi kaudeksi 2019-2020.

 

 

Tutustu taustamateriaaleihin:

JÄRJESTÖNEUVOSTON VALINTAKRITEERIT JA PROSESSI

ESITYS POHJOIS-SAVON JÄRJESTÖYHTEISTYÖ RAKENTEESTA

 


Pohjois-Savon Jerry 

Maakunnallinen järjestöyhteistyöryhmä kaikille maakunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostuneille yhdistyksille Pohjois-Savossa. Mukaan tullaan ilmoittamalla oma yhdistys jäseneksi. Jäsenyys on maksutonta. Jäsenkokoukset ovat kaksi kertaa vuodessa ja muuten tarpeen mukaan. Pohjois-Savon Jerry linjaa järjestöneuvoston toimintaa ja tekee ehdotuksen järjestöneuvoston kokoonpanosta. Toimintaa koordinoidaan järjestölähtöisesti. Toimintaa ohjaa järjestöstrategia. Sakke-hanke vastaa koordinoinnista ja kehittämisestä.

Voit ilmoittaa yhdistyksesi Jerryn jäseneksi milloin tahansa!

Liity Jerryn jäseneksi tästä

 

Tutustu Pohjois-Savon Jerryn kokousmateriaaleihin ja valmistelevaan työhön täältä.

 


Järjestöneuvosto

Neuvottelu- ja yhteistyötoimielin. Siihen kuuluu 14 järjestöedustajaa ja heidän varaedustajansa, maakunnallinen järjestöyhteyshenkilö sekä maakuntahallituksen nimeämä henkilö. Järjestöneuvostoon voidaan pyytää vierailevia asiantuntijoita. Tavoitteena on, että järjestöneuvoston hyväksyy Pohjois-Savon liiton maakuntahallitus Pohjois-Savon Jerryn ehdotuksesta. Ensimmäinen kausi on vuonna 2019-2020. Tänä aikana kehitetään järjestöneuvoston toimintaa suhteessa muuttuvaan toimintaympäristöön. Toimintaa tuetaan järjestölähtöisesti. Sakke-hanke vastaa ensimmäisen kauden toiminnasta.

Hae mukaan edustajaksi 21.4.2019 klo 16.00 mennessä!

Tutustu ennen hakemuksesi jättämistä: JÄRJESTÖNEUVOSTON VALINTAKRITEERIT JA PROSESSI (Huom. päivämäärät eivät pidä paikkaansa asiakirjassa, koska haku on avattu uudelleen ja ehdotus neuvoston kokoonpanosta on palautunut Pohjois-Savon Jerryn käsiteltäväksi. Kriteeristöä päivitetään jälleen järjestöneuvoston toiselle kaudelle. Kuvatusta prosessista poiketen uusi pohjaesitys tehdään Pohjois-Savon Jerryn jäsenistä koostuvan työvaliokunnan valmistelemana).

Hae järjestöneuvostoon edustajaksi

Hakemuksesi on tullut perille webropol-lomakkeen kautta, kun saat sähköpostiisi vahvistusviestin onnistuneen lomakkeen lähettämisestä. Mikäli ylläoleva webropol linkki ei avaudu, tai et saa lähetettyä hakemustasi sitä kautta, voit ladata tämän word-muotoisen hakulomakkeen Täytä lomakkeelle tiedot ja toimittaa sen sähköpostitse osoitteeseen henna.ovaskainen@pssotu.fi 21.4.2019 klo 16.00 mennessä.

Jos olet epävarma tai sinulla on epäily siitä, onko hakemuskesi saapunut perille, olethan yhteydessä:
henna.ovaskainen@pssotu.fi, p. 0442439000

 


 

Taustaa

Järjestöneuvoston edustajahaku kaudelle 2019-2020 toteutettiin ensimmäistä kertaa 7.1.2019 – 16.2.2019 välisenä aikana. Pohjois-Savon Jerry – järjestöyhteistyöryhmään mukaan ilmoittautuneet toimijat kokoontuivat tekemään ehdotusta Järjestöneuvoston kokoonpanosta 26.2.2019. Kokousmateriaalit Pohjois-Savon Jerryn ehdotuksesta järjestöneuvostoksi toimitettiin eteenpäin Pohjois-Savon liiton maakuntahallitukselle 12.3.2019. Kokousmateriaaleihin voit tutustua täällä. Järjestöneuvoston kokoopanon ehdotus palautettiin Jerryn käsiteltäväksi ja haku neuvostoon avattiin uudelleen 30.3.2019. Haun uudelleen avaamisella varmistetaan, että kaikki halukkaat, ketkä eivät ehtineet hakea aikaisemmin tai eivät saaneet hakulomakkeita läpi järjestelmästä ehtivät vielä hakemaan mukaan ehdokkaaksi.

Vuoden 2018 aikana tehdystä valmistelevasta työstä sekä mukana olleista järjestötoimijoista voi lukea täältä.

Järjestöyhteistyön toimintamallia Pohjois-Savoon kehitetään Sakke – Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishankkeessa.Muokattu viimeksi: 12.04.2019