Järjestöjen tapaaminen Leppävirralla

01.12.2021 klo 16:30 - 18:00 / Kokous/tapaaminen / Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry

Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry tarjoaa sosiaali- ja terveysalan yhdistyksille arjen tukea, koulutuksia, yhteistyömahdollisuuksia, kehittää vapaaehtoistoimintaa, vaikuttaa ja tekee näkyväksi sote-järjestöjen toimintaa. Sosiaali- ja terveysjärjestöillä tarkoitamme kaikkia vammais-, potilas-, sairausyhdistyksiä, mielenterveys-, päihde- ja riippuvuusjärjestöjä, lapsi- ja perhetyön järjestöjä, nuorisoalan järjestöjä, ikääntyneiden järjestöjä ja yleisiä terveyden ja hyvinvoinnin järjestöjä.

Tule kertomaan meille, millaisia ajatuksia ja tarpeita Leppävirralla toimivilla yhdistyksillä on ja millaista yhteistyötä Leppävirralla mahdollisesti tarvitaan! Et tarvitse osallistumiseen minkään yhdistyksen mandaattia, kiinnostus asiaa kohtaan riittää.

Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 28.11.2021 asti. Ilmoittautumaan pääset tältä sivulta kohdasta Linkkejä. Varsinaisen ilmoittautumisajan umpeuduttua voit kysyä vapaita paikkoja sähköpostilla info@warikko.fi tai puhelimella puh. 044 9762 256.

Osoitteet

  • Alapihan kartano

    Leppävirrantie 14, Leppävirta, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Leppävirta

Alapihan kartano

Leppävirrantie 14, Leppävirta, Suomi

Teemat

yhteistyö ja verkostot

Kohderyhmä

järjestötoimijat, vapaaehtoiset, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Linkkejä

Yhdistystalo Warikon kotisivut

Ilmoittautumislomake

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

  • Järjestäjä ei takaa tilan esteettömyyttä

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautumislinkki on auki 28.11.2021 klo 23.45 asti. Varsinaisen ilmoittautumisajan umpeuduttua voit kysyä osallistumismahdollisuudesta sähköpostilla info@warikko.fi tai puhelimella 044 9762 256. Tilan koon vuoksi voimme ottaa paikalle enintään 8 osallistujaa.