Järjestöneuvoston kokous

20.02.2020 klo 13:00 - 15:00 / Kokous/tapaaminen / Pohjois-Savon Järjestöneuvosto

Pohjois-Savon Järjestöneuvosto kokoontuu jälleen 20.2.2020 uuden vuoden ensimmäiseen kokoukseen. Kokouksessa käsiteltäviä asioita ovat järjestöneuvoston viestintäsuunnitelma sekä järjestöt tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus ohjelmassa (huom. alempana avoin kysely, joka aiheeseen liittyen on käynnissä).

Pohjois-Savon maakuntahallitus on hyväksynyt järjestöneuvoston maakunnan viralliseksi järjestöjen neuvottelu- ja yhteistyörakenteeksi kaudeksi 2019-2020. Järjestöneuvostoon kuuluu 14 järjestöedustajaa ja heidän varaedustajansa sekä maakuntahallituksen nimeämät henkilöt. Lisäksi mukana kokoonpanossa on asiantuntiajäsenenä alueellisen HYTE-tiimin edustaja.

Tutustu järjestöneuvoston kokousmuistioihin, kokoonpanoon ja muihin materiaaleihin tästä.

Muistathan myös!

Kysely tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelmasta sekä mielen pahoinvoinnin ehkäisystä järjestöille ja yhdistyksille (vastaa 14.2.mennessä!)

Lue lisää ja vastaa kyselyyn.

 

Verkostoyhteistyö palvelumuotoilun keinoin – järjestöyhteistyön kehittämispäivät

Järjestöyhteistyön kehittämispäiviin ovat tervetulleita mukaan kaikki järjestötoiminnasta ja verkostoyhteistyöstä kiinnostuneet. Järjestöyhteistyön kehittämispäivillä jalostetaan yhdessä pohjoissavolaista järjestöyhteistyön toimintamallia. Kehittämispäiviin osallistumalla saat käyttöösi palvelumuotoilun työkaluja, joita voit hyödyntää myös oman yhdistyksesi toiminnassa.
Lue lisää järjestöyhteistyön kehittämispäivistä

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Kuopio

Teemat

vaikuttaminen

Kohderyhmä

jäsenet