Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys r.y. (KLYY)

KLYY on kaikkien ja kaikenikäisten luonnosta kiinnostuneiden ihmisten yhteinen ”kohtauspaikka” Kuopiossa ja laajemmin koko Savossa. Meillä on yli 1400 jäsentä. Mukana on luonnonharrastajia laidasta laitaan, jaostoina ja toimintaryhminä mm. Lintuyhdistys Kuikka, Pohjois-Savon Sieniseura, Kuopion tähtitieteellinen seura Saturnus ja Kuopion Ilmastonuoret.

Teemme luontoretkiä, järjestämme luentotilaisuuksia ja jaamme apurahoja luonnonharrastukseen ja -tutkimukseen sekä otamme aktiivisesti osaa yhteiskunnalliseen luontokeskusteluun. KLYYn jäsenlehti ”Luonnon Ystävä” ja Karhonsaaren luontotukikohta Kallavedellä ovat osa jäsenetujamme.

Yhdistys on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys Kuopiossa ja samalla Suomen vanhin luonnonsuojeluyhdistys (perustettu 1896). Kuopion luonnontieteellinen museo on aikoinaan perustettu yhdistyksen toimesta. Uusin kokoontumispaikkamme Kuopiossa on oma toimitila osoitteessa Puijonkatu 15 aivan torin tuntumassa. Tervetuloa tutustumaan! Aukioloajat ja muut lisätiedot löytyvät netistä kotisivulta. Käy myös meidän facebookissa!


Toimiala

Harrasteyhdistykset, Luonto-, ympäristö- ja eläinsuojeluyhdistykset, Monialayhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, ympäristö, luonto ja eläimet, vaikuttaminen

Avainsanat

luonto, luontoharrastus, luonnonsuojelu, luontoretket, esitelmät, linnut, sienet, tähtitiede, luonnonsuojeluliitto, birdlife, Kuopio (paikallinen yhdistys), Ilmastonuoret

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Puijonkatu 15, Kuopio, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Kuopio
Sähköposti:
tiedotus@klyy.fi

Lisätietoa verkossa

Verkkosivut

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Kuopio

Kaupunginosa / Kylä
Kuopio

Puijonkatu 15, Kuopio, Suomi