Plan International Suomen Kuopion paikallisryhmä

Lastenoikeusjärjestö Plan International haluaa oikeudenmukaisen maailman, jossa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Siksi Plan parantaa erityisesti kehitysmaiden tyttöjen elämää ja suojelua. Käytännössä Plan tekee mm. kehitysyhteistyötä, kummitoimintaa ja vaikuttamistyötä.

Planin paikallisryhmätoiminnassa pääset vaikuttamaan lasten oikeuksien puolesta. Järjestämme luentotilaisuuksia, elokuvailtoja, varainkeruuta sekä erilaisia tempauksia, joissa nostamme erityisesti tyttöjen oikeuksia esille. Lisäksi osallistumme lastenoikeusjärjestöjen yhteisiin tapahtumiin Kuopion alueella.

Vapaaehtoisenamme pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtumia, tekemään sosiaalisen median viestintää ja markkinointia sekä kehittämään toimintaamme. Vapaaehtoiseksi voi ryhtyä omien taitojen ja ajankäytön mukaan. Planin vapaaehtoisuus on maksutonta, eikä vapaaehtoisilta vaadita Planin jäsenyyttä.

Tarjoamme vapaaehtoistehtäviä pääasiassa yli 17-vuotiaille, mutta alaikäiset voivat toimia vapaaehtoisina huoltajan luvalla. Sosiaali-, kasvatus- ja järjestöalojen opiskelijat voivat opinnollistaa vapaaehtoistehtäviään Planilla ja olemme avoimia myös oppilaitosyhteistyölle.

Mikäli haluat lisätietoja Planin vapaaehtoisuudesta olethan yhteydessä sähköpostitse tai fb-sivun kautta!


Toimiala

Ihmisoikeus- ja rauhanjärjestöt, Lapsi- ja perheyhdistykset

Teemat

demokratia ja ihmisoikeus, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus

Avainsanat

lasten oikeudet, tyttöjen oikeudet, ihmisoikeudet, vaikuttamistoiminta, vapaaehtoistyö, Kuopio (paikallinen yhdistys)

Ikäryhmä

aikuiset (30-62 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Osoitteet

  • Kuopio, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Kuopio
Sähköposti:
kuopio.vapaaehtoiset@plan.fi
Puhelin: 044-0220994

Facebook-sivulle

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Kuopio

Kuopio, Suomi