Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

Opiskelijaelämä sykkii Savonia-ammattikorkeakoulussa opiskelijakunnan, opiskelijayhdistysten ja vertaistuutoreiden sekä liikunta- ja vapaa-ajan palveluiden ympärillä. Opiskelijakunnan ensisijaisena tehtävänä on valvoa kaikkien Savonian opiskelijoiden etuja sekä tarjota erilaisia jäsenpalveluja. Tämän lisäksi opiskelijakunta valitsee opiskelijaedustajat ammattikorkeakoulun hallintoelimiin. Opiskelijakunta toimii myös tiiviissä yhteistyössä koulutusyksiköissä toimivien opiskelijayhdistysten kanssa. Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta tunnetaan lyhenteestä SAVOTTA.

Askel aktiivisempaan opiskelijaelämään on helppo ottaa ryhtymällä tuutoriksi tai menemällä mukaan oman alan opiskelijayhdistyksen toimintaan. Jos palat halusta vaikuttaa opiskelijoiden asemaan tai opiskelijakunnan toimintaan, niin miksi et lähtisi ehdolle opiskelijakunnan edustajistoon tai hallitukseen? Opiskelijakunnan jäsenenä sinulla on oikeus asettua ehdolle ja äänestää!

 


Toimiala

Julkinen hallinto, Muu, Ammattiin ja elinkeinoon liittyvät yhdistykset, Harrasteyhdistykset, Ihmisoikeus- ja rauhanjärjestöt, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Kulttuurialanyhdistykset, Luonto-, ympäristö- ja eläinsuojeluyhdistykset, Monialayhdistykset, Muut yhdistykset, Nuorisoyhdistykset, Urheilu- ja liikuntayhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen

Asiasanat

opinto- ja opiskelijayhdistykset, hyvinvointi, tapahtumat, yhteisöllisyys, opiskelu

Kohderyhmä

opiskelijat

Ikäryhmä

aikuiset (30-62 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.)

Osoitteet

  • Osoite

    Microkatu 1, Kuopio, Suomi

Yhteystiedot

Sähköposti:
toimisto.savotta@savonia.fi

Lisätietoa verkossa

Nettisivut

Facebook
Instagram
Twitter

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Iisalmi, Kuopio, Varkaus

Osoite

Microkatu 1, Kuopio, Suomi