Siilinjärven Invalidit ry

Siilinjärven Invalidit ry on Invalidiliiton paikallinen jäsenyhdistys. Invalidiliittoon kuuluu n. 150 paikallista jäsenyhdistystä eri puolilla Suomea. Olemme osa Invalidiliiton Itä-Suomen aluetta ja osallistumme alueen tapahtumiin sekä niiden suunnitteluun.  Siilinjärven Invalidit on Suomen Paraolympiakomitean jäsen.

Siilinjärven Invalidit ry:n toiminnan tarkoituksena on edistää fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan yhdenvertaisina ja täysivaltaisina, tasa-arvoisina jäseninä. Yhdistys valvoo jäsenistön oikeuksia yhteiskunnassa.

Yhdistys tukee jäsenistön henkistä ja toiminnallista vireyttä, edistää osallisuutta ja vertaistoimintaa. Yhdistyksellä on monipuolista virkistystoimintaa, mm. erilaisia liikuntaryhmiä, kerhoja ja tapahtumia. Siilinjärven Invalidien Istumalentopallo-joukkue on edennyt menestyksessä valtakunan tasolle voittamalla mestaruuden vuosina 2019 ja 2020.

Kysy lisää ja tule mukaan!


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Muu, Sairaus- ja potilasyhdistykset, Urheilu- ja liikuntayhdistykset, Vammaisyhdistykset

Teemat

kerhot, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, edunvalvonta, vertaistoiminta, kokemusasiantuntijuus, virkistys, vapaaehtoisuus, harrastus ja vapaa-aika, urheilu ja liikunta, vammaisuus ja invaliditeetti, sosiaali ja terveys

Asiasanat

Siilinjärvi (paikallinen yhdistys), vammaisuus, edusnvalvonta, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, vertaistoiminta, invalidit, urheilu ja liikunta

Kohderyhmä

vammaiset ja invalidit, kuntoutujat, läheiset ja omaiset

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Postiosoite

    Tammirannantie 9 A 4 70910 Vuorela

Yhteystiedot

Kotikunta: Siilinjärvi
Sähköposti:
airi.yrjanheikki@gmail.com
Puhelin: 0500 576402

Lisätietoa verkossa

Siilinjärven Invalidit ry

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Siilinjärvi

Postiosoite

Tammirannantie 9 A 4 70910 Vuorela