Siilinjärven kuvataideyhdistys ry

                

Siilinjärven kuvataideyhdistyksen tarkoituksena on yhdistää kuvallisen taiteen tekijät, harrastajat ja kuluttajat edistämään kuvallisten taiteiden harrastusta Siilinjärvellä.Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys järjestää jäseniltoja, esitelmätilaisuuksia, näyttelyitä ja opetusta jäsenilleen ja muille kuvallisista taiteista kiinnostuneille. Lisäksi yhdistys toimii aktiivisesti lasten taidekasvatuksen edistämiseksi. Toiminnassaan yhdistys pyrkii kiinteään yhteistyöhön muiden kulttuurialan järjestöjen kanssa.

Aikuisille kuvantaiteenharrastajille on tarjolla toimintaa kuvataiteen työpajassa joka kokoontuu viikoittain. Tämän lisäksi on tarjolla erilaisia kuvataiteen kursseja ja leirejä.

Yhdistyksellä on kolme 5-6 vuotiaiden kuvataidekerhoa ja kaksi 7-12 vuotiaiden kerhoa jotka kokoontuvat kouluviikoilla, yksi 13-18 -vuotiaiden kuvataidekerho, kaksi ikäihmisten kuvataidekerhoa.

Kuulumme yhtenä järjestönä Pohjois-Savon  kuvataideseurojen yhdistykseen PoSaKu. Siilinjärven kuvataideyhdistys on perustettu 1984 ja siihen kuuluu noin 80 jäsentä.

Toivomme joukkoomme uusia jäseniä ja vapaaehtoistoimijoita!

Yhteystietoja:
puheenjohtaja Hilkka Karvonen, sähköposti: hilkka.karvonen@tietovire.fi tai siilinkuvis@gmail.com,  puhelin 040 526 7317

varapuheenjohtaja Merja Miettinen merja_miettinen@hotmail.fi

sihteeri Suvi Kudjoi-Kyllönen skudjoi71@gmail.com


Toimiala

Harrasteyhdistykset, Kulttuurialanyhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, kulttuuri ja taide

Avainsanat

harrastustoiminta, kulttuuri, kuvataide, kuvataidenäyttelyt, keramiikka, maalaus ja piirtäminen, kuvataideleirit, retket, askartelu, Siilinjärvi (paikallinen yhdistys)

Kohderyhmä

kaikille, lapset ja nuoret, kuntalaiset, miehet, naiset, perheet

Ikäryhmä

aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), kaikenikäiset, leikki-ikäiset (3-6 v.), lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), vanhukset (80 v. - )

Osoitteet

  • Siilinjärvi, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Siilinjärvi
Sähköposti:
hilkka.karvonen@tietovire.fi
Puhelin: 040 5267317

Lisätietoa verkossa

www.siilinkuvis.fi

Facebook
Twitter
Instagram

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Siilinjärvi

Kaupunginosa / Kylä
siilinjärvi, Vuorela

Siilinjärvi, Suomi

Liitteet