TURVALINKKI RY

TURVALINKKI RY on 1995 perustettu yleishyödyllinen yhdistys joka tarjoaa erityisryhmille asumispalveluita ja päivätoimintaa. Tavoitteena on tukea mielenterveys- ja päihdekuntoutujien elämänhallintaa ja raittiutta. Toimimme yhdessä asiakkaidemme kanssa heidän psyykkisten, fyysisten ja sosiaalisten sekä toiminnallisten ja ammatillisten mahdollisuuksiensa tukemiseksi ja lisäämiseksi.

Päiväntasaaja tarjoaa viihtyisät tilat ihmisten kohtaamiseen sekä toimintaan osallistumiseen. Monipuoliseen toimintaan voivat osallistua kaikki asiakkaat haluamallaan tavalla.

TURVALINKKI RY:n Päiväntasaaja tarjoaa monipuolista toimintaa. Viihtyisät tilat sijaitsevat Kuopion keskustassa, Kasarmikatu 2, 1.krs. Päiväntasaajalla voit osallistua maksutta erilaisiin ryhmiin, tulla viettämään aikaa, pelata vaikkapa biljardia tai ostaa kahvilastamme pientä purtavaa sekä kohdata erilaisia ihmisiä. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita.
Meiltä löytyy mm. seuraavia ryhmiä: kokkailua, liikuntaa, musiikkia, keskustelua sekä Kulttuuripaja Luoteen luovia toimintoja monipuolisesti.

Toiminnan suunnittelussa huomioidaan mielenterveys- ja päihdekuntoutujien tai muusta syystä arjessa lisätukea tarvitsevien toiveita ja tarpeita. Toiminnan tavoitteena on tukea osallistujien sosiaalisia suhteita sekä edistää osallisuutta yhteiskunnassa. Päiväntasaajan toiminnan tavoitteena on myös tukea osallistujien arjessa selviytymistä, edistää osallistujien terveyttä ja hyvinvointia.


Toimiala

Päihde- ja mielenterveysyhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Avainsanat

Kuopio (paikallinen yhdistys)

Osoitteet

  • Kasarmikatu 2, Kuopio, Suomi

Yhteystiedot

Sähköposti:
paivantasaaja@turvalinkki.fi
Puhelin: 0445760085

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Kuopio

Kasarmikatu 2, Kuopio, Suomi