Keiteleen ystävätoiminta

01.01.2016 - 31.12.2060 / Harrasteryhmä, Vertaisryhmä, Virkistys / Suomen Punainen Risti Keiteleen osasto

Toimintaa järjestetään

Kuukausittain:

Haluatko olla mukana tuomassa iloa yksinäisen arkeen? 

Jos osaat kuunnella ja olla läsnä, sinussa on ystäväainesta. Vapaaehtoisena ystävänä annat vain aikaasi, mutta sen verran ja silloin, kun sinulle itsellesi sopii. Tapaamiset voivat olla esimerkiksi kahvittelua tai kävelyä, kirjastossa käymistä, musiikin kuuntelua jne. Ehkä kävisit katsomassa vanhuksia sairaalassa, palvelutalossa.

Vai haluaisitko kenties olla ”ukki” tai ”mummo” lapsiperheelle tms? Ystävät voivat itse sopia, millainen ajanvietto heille sopii parhaiten. Sinua sitoo vaitiolovelvollisuus ystäväsi asioista. Toimintaan järjestetään koulutusta ja yhteisiä kokoontumisia, joissa saadaan toiminnanohjausta sekä kiitetään vapaaehtoistoimijoita.

Ystävätoiminnasta voit tiedustella sähköpostilla keitele.spr@gmail.com(linkki lähettää sähköpostin) tai soittamalla torstaisin klo 13 – 15 numeroon 040 754 5150 tai jättämällä tekstiviestillä soittopyynnön.

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Keitele

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, ikääntyminen ja veteraanitoiminta, kaveritoiminta, kotoutuminen, osallisuus, vapaaehtoisuus, ystävä- ja viriketoiminta

Avainsanat

ystävänpäivä, ystävätoiminta, Punainen Risti, harrastus

Kohderyhmä

eläkeläiset, järjestötoimijat, jäsenet, kaikille, kuntalaiset, maahanmuuttajat ja pakolaiset, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Järjestetään kielillä

Suomi

Tapahtuman kielet

Suomi

Ilmoittautumistiedot

Ystävätoiminnasta voit tiedustella sähköpostilla keitele.spr@gmail.com tai soittamalla torstaisin klo 13 – 15 numeroon 040 754 5150 tai jättämällä tekstiviestillä soittopyynnön.