Itä-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus, suunnittelija

Työpaikka

Suunnittelijan tehtävänä on osallistua ISOn strategian mukaiseen sosiaalialan kehittämistoimintaan sekä koordinoida ja tukea ISOn asiantuntijaverkostojen työtä toiminta-alueella (Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala ja Kainuu). Ajankohtaisten kehittämishankkeiden suunnittelun, rahoitusjärjestelyjen, toteutuksen ja arvioinnin tuki toiminta-alueella kuuluu työnkuvaan. Työn sijoituspaikkana on ISOn toimipiste Kuopiossa.

Haemme sosiaalialan uudistamisen nyky- ja tavoitetilaa tuntevaa, energistä ja kehittämistyön näyttöjä omaavaa henkilöä. Ylemmän yliopistotutkinnon yhteiskuntatieteissä (esim. sosiaalityö, sosiaalipolitiikka) tai sosiaalialan YAMK-tutkinnon lisäksi arvostamme monipuolista sosiaalialan kehittämisen työkokemusta ja tuoretta kokemusta hankeyhteistyöstä. Monipuoliset viestintätaidot ja tiimityötaidot sekä toimintaalueen ja toimijaverkostojen tuntemus ovat eduksi.

Palkkaus määräytyy sopimuksen mukaan. Määräaikainen työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää vuoden 2019 loppuun. Hakemus ja CV pyydetään lähettämään sähköpostitse 8.4.2019 klo 16.00 mennessä osoitteeseen sirpa.caunter@isonet.fi. Haastattelut kutsutuille järjestetään 17. ja 23.4.2019 (klo 8−16) ISOn Kuopion toimipisteessä.

Lisätiedot: johtaja Tarja Kauppila, puh. 044 754 3333, tarja.kauppila@isonet.fi.
ISO-toiminnasta ks. www.isonet.fi, https://www.facebook.com/itasuomensosiaalialanosaamiskeskus

Tehtävän tiedot

Tehtävä soveltuu seuraavien alojen osaajalle:
Sosiaali- terveys- ja liikunta-alat

Aloitus: 29.04.2019

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Kesto: 3-12 kk

Haku päättyy: 08.04.2019 16:00

Työaika

  • kokopäivätyö

Sijainti

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Kuopio