Kirpputorin vapaaehtoinen

Suoritus ajankohta: 20.08.2018 / Haku päättyy: 30.06.2019 / myynti ja markkinointi / Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry

Pidätkö vanhoista esineistä? Oletko innostunut lajittelemaan, hinnoittelemaan, järjestämään hyllyjä ja palvelemaan asiakkaita?

Jos vastasit kyllä, Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen kirppari odottaa sinua! Kirpputori etsii riveihinsä uusia innokkaita vapaaehtoisia.

Kirpparin vapaaehtoiset vastaavat yhdistyksen kirpputorin toiminnasta. Syöpäyhdistyksen siisti ja valikoimiltaan monipuolinen kirpputori sijaitsee Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen toimiston alakerrassa, osoitteessa Kuninkaankatu 23B. Kirpputori on avoinna ma-to 10-16 ja pe 10-13.

Kirpparin vapaaehtoisilla on vuoroja kerran viikossa. Kirppari on kesätauolla ja aukeaa taas syksyllä 10.9.2018.

Kirpparin vapaaehtoiset tekevät arvokasta työtä. Vapaaehtoinen ei saa työstään palkkaa, mutta tarjoamme sinulle virkistystä ja koulutusta vapaaehtoistyöhösi. Kirppari tarjoaa mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden tehdä työtä hyvän asian puolesta. Kaikki kirpputorin tuotto menee Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen toimintaan.

Lisätietoa kirpparin vapaaehtoisena toimimisesta saat Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen vapaaehtoistoiminnan koordinaattorilta Mintulta. Laita tekstari tai soita! Minttu Aho, puh. 044 230 8741, minttu.aho@pohjois-savonsyopayhdistys.fi.

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys

Kuninkaankatu 23b, Kuopio, Suomi

Osoitteet

  • Pohjois-Savon Syöpäyhdistys

    Kuninkaankatu 23b, Kuopio, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Kuopio

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Arkipäivisin

Toiveet ja edellytykset