Järjestöneuvosto

Pohjois-Savon Järjestöneuvosto on järjestöjen virallinen neuvottelu- ja yhteistyötoimielin. Järjestöneuvoston valitsee keskuudestaan kaikille pohjoissavolaisille järjestö- ja yhdistystoimijoille avoin Pohjois-Savon Jerry – maakunnallinen järjestöyhteistyön ryhmä.

Järjestöneuvostossa on 14 järjestöedustajaa eri toimialoilta ja heillä on henkilökohtaiset varaedustajat. Jokainen järjestöedustaja edustaa omaa toimialaansa tai toiminta-aluettaan sekä järjestöjen yhteistyöverkostoja. Lisäksi Pohjois-Savon Liiton maakuntahallitus on nimennyt keskuudestaan järjestöneuvostoon Pekka Leskisen ja Neeta Röppäsen. Asiantuntijajäsenenä mukana on Pekka Puustinen, kuka toimii Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin perusterveydenhuollon yksikön Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen tiimin vetäjänä. Lisäksi järjestöneuvostoon voidaan pyytää vierailevia asiantuntijoita.

Pohjois-Savon liiton maakuntahallitus hyväksyi Järjestöneuvoston kokoonpanon Maakunnallisen järjestöyhteistyön ryhmän Jerryn ehdotuksesta vuosille 2019-2020 kokouksessaan 20.5.2019. Tutustu päätökseen ja neuvoston kokoonpanoon tästä.

Järjestöneuvoston ensimmäinen kausi on vuonna 2019-2020. Tänä aikana kehitetään järjestöneuvoston toimintaa suhteessa muuttuvaan toimintaympäristöön.
Järjestöyhteistyön toimintamallia Pohjois-Savoon kehitetään Sakke – Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishankkeessa.
Lisätietoja Anne Aholainen, 044 3095 886, etunimi.sukunimi@pssotu.fi,


Toimiala

Muu

Teemat

yhteistyö ja verkostot

Osoitteet

  • Pohjois-Savo, Suomi

Yhteystiedot

Sähköposti:
anne.aholainen@pssotu.fi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Kuopio, Iisalmi, Joroinen, Kiuruvesi, Keitele, Lapinlahti, Leppävirta, Pielavesi, Kaavi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Suonenjoki, Vesanto, Varkaus, Vieremä

Pohjois-Savo, Suomi