Pohjois-Savon Järjestöneuvosto

Pohjois-Savon järjestöneuvosto on kaikkien Pohjois-Savossa toimivien järjestöjen ääni. Järjestöneuvosto kokoaa alueen yhdistysten voimat ja asiantuntemuksen yhteen. Yhteistyöllä järjestöneuvosto vaikuttaa ja siten vahvistaa Pohjois-Savoa.

Pohjois-Savon Järjestöneuvosto on järjestöjen virallinen neuvottelu- ja yhteistyötoimielin. Maakunnallisena vastinparina toimii Pohjois-Savon Liiton maakuntahallitus. Järjestöneuvostoon kuuluu 14 järjestöedustajaa ja heidän varaedustajansa sekä maakuntahallituksen nimeämät henkilöt. Lisäksi mukana kokoonpanossa on asiantuntiajäsenenä alueellisen HYTE-tiimin edustaja. Järjestöneuvostoon voidaan pyytää vierailevia asiantuntijoita.

Järjestöneuvoston tehtäviä ovat vaikuttamistoiminta maakuntatasolla, yhteistyön vahvistaminen järjestöjen välillä, sekä järjestöjen toiminnan näkyväksi tekeminen.

Järjestöneuvosto kokoaa säännöllisesti Pohjois-Savon Järjestöfoorumin yhteiseen tapaamiseen. Järjestöfoorumi on kaikille yhdistyksille ja järjestöille tarkoitettu keskustelun ja ajatusten vaihdon areena.

Järjestöneuvoston työtä voi seurata toimijakortin lisäksi Facebook -sivulla, järjestöfoorumin Facebook -ryhmässä sekä ilmoittautumalla järjestöneuvoston tiedotuslistalle.

Tutustu järjestöneuvoston kokousmuistioihin, kokoonpanoon ja muihin materiaaleihin tästä.

 


Lisätietoa järjestöyhteistyön toimintamallista Pohjois-Savon järjestöyhteistyö -osiossa.
Toiminta on käynnistetty ja sitä kehitetään osana SakkePohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishankkeen toimintaa. Lisätietoja: Projektipäällikkö Anne Aholainen etunimi.sukunimi@pssotu.fi, p. 0442358997


Toimiala

Muu

Teemat

yhteistyö ja verkostot, vaikuttaminen

Kohderyhmä

järjestötoimijat, viranomaiset ja kumppanit

Osoitteet

  • Pohjois-Savo, Suomi

Yhteystiedot

Sähköposti:
anne.aholainen@pssotu.fi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Kuopio, Iisalmi, Joroinen, Kiuruvesi, Keitele, Lapinlahti, Leppävirta, Pielavesi, Kaavi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Suonenjoki, Vesanto, Varkaus, Vieremä, Tervo, Tuusniemi

Pohjois-Savo, Suomi