Warkautelaiset ry

Warkautelaiset ry:n tarkoituksena on Varkaudessa toimivien yritysten, yhdistysten ja julkisyhteisöjen sekä kaikkien toimialueella asuvien ihmisten yhteistoiminnan edistäminen, jäsentensä yleisen aineellisen ja henkisen hyvinvoinnin lisääminen sekä heidän tietojensa ja taitojensa kohottaminen.

Yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä

Yhdistys edistää toimialueensa asukkaiden viihtyvyyttä, hyvinvointia, osallistumista sekä osallisuutta varkautelaisten asioihin, asukkaiden ja toimijoiden kanssakäymistä, Varkauden asuinalueiden/kylien kiinnostavuutta ja kasvua, sekä ylläpitää ja kehittää kulttuuripalveluja sekä nuoriso-, urheilu- ja vapaa-ajantoimintaa.

Lisäksi yhdistys edistää yhteistyössä asukastoiminnan keskusjärjestöjen sekä alueellisten ja valtakunnallisten viranomaisten ja järjestöjen kanssa varkautelaisten elämään vaikuttavien tavoitteiden toteuttamista.

Jäseneksi

Yhdistyksen varsinaisiksi, äänioikeutetuiksi jäseniksi voivat liittyä Varkaudessa toimivat yhdistykset, yhteisöt ja yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet yksityiset henkilöt, jotka suorittavat kokouksen määräämän jäsenmaksun. Jäsenyyden hyväksymisestä päättää yhdistyksen hallitus.

Kannattajajäseneksi, jolla ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksessa, hallitus voi hyväksyä oikeuskelpoisen yhteisön tai henkilön, joka suorittaa kokouksen määräämän kannattajajäsenmaksun (vuonna 2019 50€).

Jäsenhakemukset:

henkilöjäsen https://goo.gl/forms/TB2zJKROFhEa2jgM2

yhdistysjäsen https://goo.gl/forms/W5cYReVVEOyqIZsq2

kannattajajäsen https://goo.gl/forms/QhYrJHABD82OdC4K3


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Asukas- kotiseutu-, kylä- ja kaupunginosayhdistykset

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, demokratia ja ihmisoikeus, edunvalvonta, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, osallisuus, yhteistyö ja verkostot

Kohderyhmä

kuntalaiset, järjestötoimijat, viranomaiset ja kumppanit

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

 • Postitusosoite

  Säiekuja 1 B 11, Varkaus

Yhteystiedot

Kotikunta: Varkaus
Sähköposti:
warkautelaiset@gmail.com

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Varkaus

Postitusosoite

Säiekuja 1 B 11, Varkaus

Liitteet

 • Jäsenlomake

  Kiinnostaako Warkautelaiset ry:n toiminta? Liity henkilöjäseneksi täyttämällä jäsenlomake!
  Lataa tiedosto
 • Yhdistysjäsenlomake

  Toivotamme kaikki Varkauden alueen yhdistykset mukaan Warkautelaisten toimintaan. Liittyä voi täyttämällä yhdistysjäsenlomakkeen!
  Lataa tiedosto
 • Kannattajajäsenlomake

  Haluatko kannattaa Warkautelaisten toimintaa? Kannattajajäseneksi, jolla ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksessa, hallitus voi hyväksyä oikeuskelpoisen yhteisön tai henkilön, joka suorittaa kokouksen määräämän kannattajajäsenmaksun. Vuodelle 2019 maksu on 50€.
  Lataa tiedosto

Henkilöt

Immonen, Tiina

puheenjohtaja

s. pj.warkautelaiset@gmail.com

Särkelä, Nina

sihteeri, rahastonhoitaja

s. warkautelaiset@gmail.com

Walldén, Marika

varapuheenjohtaja, jäsenasiat

s. vpj.warkautelaiset@gmail.com